Over Befor

Befor is opgericht door Marcel van Rooijen. Ik wilde graag een andere manier van werken en van leven. Zelf bepalen waar, wanner en met wie ik zou werken. Ik wilde uit die 'ratrace' en meer tijd en vrijheid hebben voor mij en mijn gezin. Nu we een aantal jaren verder zijn is dat gelukt en mij mij met veel collega's.

Wij willen jullie verder helpen omdat ook te bereiken als je dat wilt.

Daarom coachen en begeleiden we nieuwe collega's om een zo'n succesvol mogelijk bedrijf neer te zetten. Succesvol betekend in onze ogen een bedrijf en een manier van werken die voor jou past. We maken een plan speciaal op maat samen met jou, want het gaat er uiteindelijk om dat jij met net zoveel plezier kan werken en leven als dat wij doen.


Laten we even bellen met elkaar

Hoe collega's het ervaren

De afgelopen jaren zijn er veel collega's die ik heb mogen helpen om hun leven een mooie wending te geven.

Het zijn er inmiddels erg veel, maar we hebben er een paar gevraagd om hun reactie te geven op hoe zij het ervaren om gecoacht te worden in hun bedrijf:

Naast mijn eigen verloskundige praktijk wilde ik nog iets moois opbouwen. Ik werk aan een passief inkomen en helpen andere mensen om hun doelstellingen te behalen. Marcel helpt mij daarbij om mijn visie en focus vast te houden.

 

Najat Kariouh Senior Manager

Ik wil graag meer vanuit huis werken en meer rust en tijd hebben. Marcel helpt mij daarbij. Hij is enthousiast met een open en eerlijke mening. Hij weet snel de kern te raken en helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Dit doet hij door te luisteren, een spiegel voor te houden, de juiste vragen te stellen en de tools te geven om mee aan de slag te gaan.

 

Barbara Lek Supervisor

Marcel is er als je hem nodig hebt. Hij is positief en stimuleert je om te groeien. Hij volgt zijn teamleden en staat voor ze klaar.

 

 

 

Hugo van Huizen Supervisor

Dit is voor mij het inslaan van een nieuwe weg in mijn leven. Werken waar en wanneer ik wil en geen tijd meer verspillen met in de file staan of eindeloze vergaderingen bijwonen. Door deze stap te maken sta ik er niet alleen voor en weet ik dat ik altijd kan sparren met de mensen om me heen. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

 

Lydia Kuiterman Ass. Manager

Ik ben zo blij met de keuze die ik heb gemaakt om met Forever samen te gaan werken en daarbij ook te laten begeleiden door Marcel. Hij is er als je hem nodig hebt om even te sparren. Je kan hem altijd even bellen en hij helpt ook erg fijn om mijzelf en collega's andere inzichten te geven in hun business. Daar waar je vastzit, zal hij altijd meedenken naar een andere oplossing of kijk op bepaalde zaken.

Cynthia Van Der Zwet Gebuys Senior Manager

Een jaar geleden was ik op zoek naar een coach die bij mij paste. Ik kwam Marcel tegen en dat klikte gelijk. Dezelfde humor, maar ook gedachtengang en serieuze gesprekken. Ik heb gevraagd of hij me wilde helpen en dat doet hij ook. Hij is mijn steun en toeverlaat. Punctueel, meegaand, doelgericht en heel sociaal, maar daarbij wel serieus. Hij maakt duidelijke afspraken zodat je weet waar je aan toe bent.

Cherise Bransen crossline

En Hoe werkt het voor jou?

Het is natuurlijk leuk om te zien wat de samenwerkingen voor andere betekend, maar wat kunnen we voor jou doen en hoe zouden we een plan op maat maken voor jouw situatie. 

 


Neem contact met mij op voor een plan