Wat doen wij?

Wat doen wij?

Befor houdt zich vooral bezig met het begeleiden en coachen van collega ondernemers binnen het netwerkmarketing concept van Forever Living. Daarnaast zoeken we mensen die interesse hebben in onze manier van werken en onze producten om hun aan te sluiten bij Forever Living.
Forever heeft zoveel mogelijkheden, dat we eerst gaan inventariseren wie jij bent en wat je wilt en of we wel bij elkaar passen. Volgens mij moet er soort van klik zijn als je een samenwerking aan wilt gaan, dus we gaan bekijken of die er is. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat je graag wilt en of wij dat kunnen bieden. Als dat zo is maken we een plan wat helemaal bij je past om zo eenvoudig mogelijk je eigen bedrijf te starten met Forever Living.
Ons doel is om jou verder te helpen!

Waar gewone mensen buitengewone resultaten bereiken

Werken aan je vrijheid, gezondheid en financiële onafhankelijkheid!

Neem contact op

De kracht van het concept

Forever Living biedt jou ongelimiteerde mogelijkheden. Rex Maughan, de oprichter van Forever, is ooit begonnen met een zakelijk idee dat de twee grootste doelen in zijn leven zou combineren namelijk: De mogelijkheid bieden om te werken aan een betere gezondheid en financiële vrijheid.

Je hoeft geen specifieke werkervaring te hebben. Jouw motivatie en ambitie spelen een belangrijkere rol. Bovendien is de manier van werken simpel. Dat is ook de reden dat wat we doen makkelijk dupliceerbaar is en nieuwe collega's vrij snel succesvol kunnen worden.

 

Befor heeft al zeer ervaren collega's in haar team die succesvol zijn en klaar staan om jou te ondersteunen.